1-1 Mattias Jönsson (Anders Nilsson) 11 min
4-1 Sebastian Lindahl (Martin Jönsson) 71 min
5-1 Anders Nilsson (Martin Jönsson) 76 min
6-1 Anders Nilsson (Mathias Herrström) 90 min

Robin Liljegren 16 min
Martin Jönsson 47 min
Nicklas Mattsson 60 min
Michael Nilsson 87 min

ÖT Smygehuk inledde 2010 års seriespel strålande. ÖT kom till spel mot Anderslöv och var riktigt taggade. Detta var en match man absolut inte ville förlora. Redan efter 30 sekunder testar Filip Zahn ett skott mot Anderslövmålet men Filip får ingen riktig träff och målvakten kan enkelt rädda. I den 2:a minuten lyfts en långboll mot ÖTs mittförsvar där Nicklas Mattsson går upp i luftduellen och lyckas bara toucha bollen och en Anderslövforward kan sno åt sig bollen och sätta 0-1 bakom Anders Ohlsson. Ingen bra start således för hemmalaget. Men man tog sig samman och ägde matchen från början till slut. I den 11:e minuten får Anders Nilsson skottläge i Anderslövs straffområde men precis i skottögonblicket blir han nerdragen och domaren blåser straff. Fram kliver Mattias Jönsson och sätter bollen i nät hur säkert som helst fram till 1-1. ÖT tar över mer och mer och skapar några halvchanser. I den 20:e minuten slår Mattias Jönsson ett inlägg och målvakten går ut och boxar halvhjärtat undan. Bollen dimper ner till Filip Zahn som tar god tid på sig att lägga bollen till rätta innan han snyggt sätter bollen i nät under målvakten till 2-1 för ÖT Smygehuk. ÖT fortsätter pressa på och man kommer gång på gång fram på vänsterkanten genom Martin Jönsson och Robin Liljegren. Även Philip Marklund och Kaj Nurmi har stor del i ÖTs offensiva spel. Anders Ohlsson frestas i slutet av halvleken med ett långskott som han snyggt räddar. 2-1 i paus till hemmalaget. Under de första minuterna av andra halvlek inleder ÖT inte bra men man tar efterhand tag i taktpinnen igen. I den 58:e minuten slår Martin Jönsson en hörna som nickas bort av Anderslöv men inte bättre än att den når Philip Marklund på högerkanten. Philip drar in bollen i straffområdet igen till Filip Zahn som tar emot och vänder upp innan han snyggt placerar in 3-1. Filips andra mål för dagen. Efter 67 minuter byts Robin Mårtensson ut till förmån för Sebastian Lindahl. I den 71:a minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg mot bortre delen av Anderslövs straffområde där Sebastian Lindahl tar ner och prickskjuter in ett hårt markskott i bortre gaveln fram till 4-1 för ÖT och Anderslöv var ett slaget lag. Sebastian hade bara varit på plan i fyra minuter innan han nätade. Men det skulle komma mer. I den 76:e minuten får ÖT en frispark mitt på Anderslövs planhalva. Martin Jönsson slår en fin frispark nära Anderslövs mål där Anders Nilsson håller sig framme och nickskarvar bollen i mål till 5-1. Därmed hade fjorårets skyttekung öppnat årets målkonto. I den 90:e minuten tar inbytte Mathias Herrström sig fram till höger i straffområdet och Mathias skott/passning når Anders Nilsson som från nära håll prickar in 6-1. Anders andra mål för dagen. Domaren blåste av matchen kort därefter och segersiffrorna skrevs till hela 6-1 för Smygelaget. Många i hemmalaget gjorde mycket bra ifrån sig och försvaret var nästintill prickfritt bortsett från baklängesmålet i den andra minuten. I nästa match väntar Kiviks AIF på bortaplan på lördagen den 17:e april klockan 14:00.